Email marketing, servicii email marketing Romania

Solutie newsletter

Vrei sa trimiti newslettere si nu stii ce solutie sa alegi?

Pentru a ajunge eficient la toti clientii lor si a-si consolida relatia cu acestia, tot mai multe companii au inceput sa apeleze la email marketing, o solutie eficienta si adesea foarte accesibila ca pret.

Campaniile de email marketing pot fi o adevarata comoara daca sunt create si implementate cum trebuie. La baza oricarei campanii eficiente de email marketing sta o solutie de newsletter bine realizata, care sa intruneasca atat parametrii de sales si creativitate, cat si de eficienta a software-ului.

In principiu, o solutie de newsletter care sa te poata ajuta sa iti atingi obiectivele trebuie sa poata fi responsive si sa poata fi utilizata atat de catre utilizatorii desktop, cat si de utilizatorii de dispozitive mobile.

In plus, o astfel de solutie de newsletter iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie pentru a dezvolta relatia cu clientii tai, trimitandu-le emailuri targetate specific (de exemplu: in functie de punctul in care se afla in palnia de vanzari).

Newsletter-ul este o componenta importanta a procesului de vanzare, de aceea trebuie aleasa o solutie completa, care sa acopere o intreaga suita de nevoi si sa te ajute sa iti atingi obiectivele setate.