Email marketing, servicii email marketing Romania

Solutie email marketing

Ei bine, de ce o solutie de email marketing?

Cea mai eficienta metoda de a atrage clienti noi, a creste angajamentul clientilor deja existenti sau de a distribui materiale promotionale cator mai multe persoane este de a apela la o solutie de email marketing.

Serviciile de email marketing te pot ajuta indiferent de dimensiunea companiei tale, tipul tau de utilizator sau obiectivele pe care le ai. Solutiile noastre de email marketing iti ofera posibilitatea de a folosi o gama larga de template-uri de email, din care il poti alege pe cel mai potrivit campaniei tale. Nici nu trebuie sa stii cod pentru a fructifica cat mai eficient relatiile cu clientii tai.

In plus, o solutie de email marketing poate fi foarte volatila – vei avea la dispozitie toate instrumentele care iti trebuie pentru a interactiona cu clientii tai atat pe termen scurt, cat si pe termen lung. Spre exemplu, poate vrei sa intri in contact cu clientii tai o singura data drept multumire pentru abonare, a le ura β€˜La multi ani!’ sau pentru a promova un nou produs. In schimb, daca iti doresti sa mentii clientul angajat pe termen lung, poti apela la tool-urile noastre de automatizare. In acest caz, tot ce va trebui sa faci este sa creezi fluxul de lucru dorit si sa lasi campania sa ruleze.

In functie de nevoile companiei tale variaza si optiunile de gestionare a listei tale de contacte: poti opta fie pentru o lista simpla de nume si adrese de email, fie pentru o baza de date complexa, cu abonati care sunt segmentati in functie de nivelul lor de angajament si anumite criterii demografice.

Apeland la noi, vei avea parte de o solutie de email marketing care iti permite sa masori rezultatele, vizualizand astfel numarul de persoane care au deschis emailul tau si, mai important, cati au dat click pe link-urile incluse in email. In cele din urma, email marketing-ul te ajuta sa mentii o relatie stransa cu persoanele care deja s-au abonat la newsletter-ul tau si care sunt deja interesate de produsele sau serviciile tale. Astfel, o simpla solutie de email marketing iti poate creste rata de conversie chiar mai mult decat o serie de reclame pe Google.