Email marketing, servicii email marketing Romania

Software email marketing

Software email marketing: cum sa-ti alegi o solutie?

Email marketing-ul a devenit in ultimii ani un instrument foarte puternic pentru companiile care vor sa dezvolte o relatie puternica si armonioasa cu clientii lor. Practic, acest lucru se realizeaza prin trimiterea de emailuri acelor persoane care sunt deja abonate la newsletter-ul brandului.

Cu toate acestea, un astfel de instrument nu isi arata adevaratul potential decat daca este pe mainile potrivite. In cazul email marketing-ului ar fi vorba despre implementarea eficienta prin intermediul unui software de email marketing puternic, care sa ofere o varietate larga de capabilitati, in functie de bugetul alocat si de scopul final al campaniilor.

Software-ul de email marketing pe care Campaign Sender ti-l pune la dispozitie acopera o plaja larga de optiuni menite sa satisfaca toate nevoile clientilor.

Intelegem ca este dificil sa prevezi intotdeauna nevoile companiei tale, de aceea clientii Campaign Sender vor beneficia de un pret fix lunar, indiferent de numarul de campanii pe care aleg sa le trimita. Incepand de la tarife de 12 Euro/luna pentru cel putin 2500 de abonati, tarifele pachetelor de abonament sunt bine segmentate in functie de numarul de abonati si cresc gradual pana la optiunea dedicata acelor companii cu mai mult de 200.000 de abonati. Acest ultim plan tarifar ofera inclusiv optiunea de a avea acces la doua ore de suport dedicat in fiecare luna.

Pe langa diversitatea planurilor tarifare, software-ul de email marketing dezvoltat de Campaign Sender este foarte user-friendly, punand la dispozitia clientilor o serie de template-uri de email special concepute pentru a targeta anumite categorii de clienti (de exemplu, in functie de pozitia pe care o au in palnia de vanzari <>). Astfel, poti profita de beneficiile email marketing-ului fara a avea cunostinte de codare in HTML.

In plus, iti poti programa campaniile in functie de perioadele optime ale zilei –deci nu este necesar sa fii in fata calculatorului pentru cele mai bune rezultate. Si pentru ca incurajam perfectionismul si ajustarile neincetate pana la atingerea variantei ideale, iti punem la dispozitie si optiunea de testare A/B a newsletterelor tale.

Un software de email marketing cu adevarat eficient poate exploata la maxim numarul potential de destinatari ai newsletterelor tale. Cu ajutorul Campaign Sender poti ajunge si la utilizatorii mobili care isi verifica zilnic emailul in procentaj covarsitor. Foloseste-te de rapoartele in timp real pentru a vedea ratele de deschidere a emailurilor si de accesare a link-urilor inserate in ele.

Software-ul de email marketing al Campaign Sender iti pune la dispozitie inclusiv optiunea de raspunsuri automate pe care le poti utiliza personalizat, adresate unui anumit tip client, care isi aniverseaza ziua de nastere, tocmai s-a abonat etc.

Iar daca toate astea nu sunt de ajuns, poti apela oricand cu incredere la agentii nostri de suport pentru a alege impreuna o solutie care sa te ajute sa ajungi unde iti doresti. Nu uita, avem o infrastructura scalabila si stabila.