Email marketing, servicii email marketing Romania

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate pentru clientii Campaign Sender

Am creat si stabilit o politica de confidentialitate pentru a-ti garanta angajamentul companiei noastre in respectarea si protejarea confidentialitatii informatiilor tale.

De ce ai primit un email de la noi?

Ai primit un email de la noi (a) adresa ta de email este inregistrata ca fiind cea de contact cu clientul sau (b) exista o relatie cu detinatorul contului si ai mentionat in mod expres ca aceasta adresa de email sa fie folosita pe viitor pentru a primi informatii (“opt-in”).

Cum poti sa intrerupi primirea email-urilor

Fiecare email contine o metoda simpla si automatizata de incetare a receptionarii de email-uri de la listele la care te-ai abonat sau pentru a-ti schimba preferintele pentru care ai optat. Daca vrei sa faci acest lucru, trebuie doar sa urmezi instructiunile din partea de jos a email-ului.

Cum iti protejam confidentialitatea?

Folosim metode avansate de securitate precum encriptarea datelor pentru a te proteja impotriva pierderilor de date, utilizarii necorespunzatoare sau alterare a datelor.

Definire date

Pastram doua tipuri de date. Este vorba de (a) informatii legate de contul tau si (b) informatii despre abonatii din listele tale (‘date abonati’)

Impartirea si utilizarea informatiilor din contul tau

Nu vom imparti, vinde sau inchiria informatiile tale personale sau informatiile legate de abonatii tai fara a obtine acordul tau sau doar daca exista un ordin judecatoresc. Informatiile pe care ni le-ai furnizat vor fi disponibile numai echipei noastre responsabile

Terminarea unui cont

La terminarea unui cont, atat informatiile despre acest cont cat si cele legate de abonati vor fi sterse.

Modificari asupra politicii de confidentialitate

Daca aceasta politica se va schimba pe viitor, toti clientii vor fi notificati cu 10 zile inainte si vor avea optiunea de a intrerupe utilizararea conturilor si prin urmare toate datele legate de acestia vor fi sterse din system.


Công ty https://www.oppabet.com nổi bật giữa các công ty cá cược trực tuyến khác