Email marketing, servicii email marketing Romania

Marketing prin email

Cum se realizeaza o campanie de marketing prin email?

In ultimii ani, banalul email a ajuns sa aiba o putere de marketing cu adevarat impresionanta, ducand la dezvoltarea unei intregi ramuri specializate pe realizarea de marketing prin email.

Astfel companiile reusesc sa isi mentina clientii in permanenta angajati, prin trimiterea unor newslettere periodice, prin care consolideaza relatia si promoveaza produse noi.

Marketing-ul prin email iti permite sa creezi campanii, care includ functionalitati menite sa te ajute sa potentezi eficienta ei si sa ajungi la cat mai multe persoane care sunt pregatite sa iti cumpere produsele sau serviciile.
Practic, apeland la o companie specializata pe servicii de marketing prin email vei avea la dispozitie toate instrumentele pentru a realiza varianta perfecta de newsletter (testare A/B), a masura rezultatele (rata de deschidere a emailurilor, rata de click pe linkurile din email si rata de dezabonare) pentru a vedea ce poate fi modificat si imbunatatit pe viitor.

Clientii care isi doresc servicii de marketing prin email pot opta pentru o varietate larga de planuri de abonament, in functie de numarul lor de abonati. In mod similar, daca isi doresc sa trimita emailuri doar periodic (in perioada marilor promotii), vor avea posibilitatea sa opteze pentru o varianta PrePay in care platesc pentru un numar prestabilit de emailuri.

Campaign Sender ofera o varietate larga de solutii de marketing prin email care te pot ajuta sa iti atingi obiectivele, indiferent de bugetul de care dispui sau de scopul tau final.