Email marketing, servicii email marketing Romania

Email marketing Romania

De ce o solutie de email marketing din Romania?

Acum 42 de ani, cand a fost trimis primul email din istorie, nimeni nu a suspectat potentialul urias de marketing direct pe care acesta il poate avea, de altfel la preturi foarte accesibile.
De atunci acesta s-a dezvoltat ametitor, companiile putand trimite chiar si milioane de emailuri lunar. Pe langa puterea reflectata in cifre, exista acum si o sumedenie de functionalitati care sa potenteze eficienta campaniilor de email marketing.

Email marketing-ul din Romania s-a dezvoltat si el in ultimii ani, oferind astazi aceleasi functionalitati pe care le poti regasi oriunde. Campaign Sender ofera clientilor sai o gama larga de functionalitati, dar la cele mai mici preturi de pe piata. Astfel incat vei putea trimite newslettere cu 12 euro/luna, daca ai cel putin 2.500 de abonati si poti ajunge chiar si la toti cei peste 200.000 de abonati ai tai cu un abonament lunar de 285 euro.

In schimb, daca iti doresti sa platesti exact cat trimiti, poti opta oricand pentru varianta de plata de tip PrePay, in care ai un numar prestabilit de credite (emailuri) pe care le poti trimite. Aceasta varianta este foarte eficienta in special pentru campaniile neperiodice, dictate de existenta unor promotii importante sau a unei comunicari mai rare si imprevizibile.

Indiferent de varianta aleasa vei avea acces la aceeasi suita completa de functionalitati printre care: testarea A/B a newsletterelor tale pentru a vedea care este varianta perfecta, optiunea de autorespondere pe care le poti utiliza pentru a stabili o conexiune personalizata cu clientii tai in momentele speciale si rapoartele in timp real pentru o mai buna intelegere a desfasurarii campaniei.

Fiind unul din liderii pietei de email marketing din Romania, Campaign Sender iti da posibilitatea sa ajungi si la utilizatorii de device-uri mobile prin trimiterea unor newslettere responsive, care sunt afisate la fel de bine pe orice ecran. Si pentru ca mobilitatea este importanta, Campaign Sender iti ofera si posibilitatea de a-ti programa campaniile astfel incat sa le poti trimite in functie de perioadele optime ale zilei, fara a fi nevoie sa fii in fata calculatorului.

Alege cu incredere o solutie de email marketing din Romania. Alege Campaign Sender.