Email marketing, servicii email marketing Romania

Functionalitati

Dorim sa-ti aratam doar cateva dintre acestea.

Facem email marketing, nu construim nave spatiale si nici software pentru acestea...

Este simplu. Nu reinventam email marketingul, doar ne concentram la ce suntem mai buni: eficientizam totul astfel incat sa-ti oferim functionalitatile pe care le regasesti pretutindeni la tarife mai bune.
Stiati ca 80% dintre utilizatorii unei platforme de email marketing folosesc 30% dintre functionalitatile acesteia?
Din acest motiv, ne concentram sa-ti oferim o experienta simpla in administrarea bazelor de date, crearea si trimiterea campaniilor si interpretarea rapoartelor.

Iar daca ai nevoie de o solutie dedicata sau daca nu te descurci cu restul de 70% dintre functionalitati, ei bine, suntem aici.
Nu ezita sa ne vizitezi sau sa ne inviti la tine la sediu pentru a gasi solutii impreuna cu echipa ta.

Evalueaza inainte sa platesti

Problema care apare cand vrei sa platesti niste servicii este ca nu stii niciodata ce primesti.
Iti oferim 30 de zile de evaluare in care vei avea acces la toate functionalitatile.
Ne construim afacerea pe transparenta, nu pe promisiuni care sa nu corespunda asteptarilor finale.


Maximizeaza obiectivele, indiferent ca vorbim de lead-uri si conversii [vanzari] sau rate de deschidere si click-uri [awareness]

Test split A/B/C/D...Z

Trimite mereu cea mai buna varianta de newsletter. Poti testa pana la 10 astfel de variante catre o mica parte din baza de date si apoi poti trimite varianta castigatoare catre restul.

Responsive

Trimite newslettere responsive! 30% dintre destinatarii tai acceseaza newsletterele de pe smartphone sau tableta.
Nu neglija 30% din destinatari.

Triggere

Acestea iti permit ca la vizualizarea unui email, la click-uri, la o vanzare sau in functie de alti factori setati in email, sa trimiti ulterior email-uri in mod automat.

Integrare Google Analytics

Email marketing + Google Analytics! Ti-am creat varianta ideala pentru a putea interpreta impactul campaniilor derulate prin Campaign Sender. Interpretarea rapoartelor este foarte importanta in maximizare obiectivelor urmarite!

Test Spam

Email marketing + Google Analytics! Ti-am creat varianta ideala pentru a putea interpreta impactul campaniilor derulate prin Campaign Sender. Interpretarea rapoartelor este foarte importanta in maximizare obiectivelor urmarite!

Raspunsuri automate

sau autorespondere. Acestea sunt email-uri unul-la-unu care vor imbunatati experienta cititorului. Nu ezita sa le folosesti pentru a trimite sfaturi utile, cupoane de reducere, urari de la multi ani sau o multumire pentru abonare.

Programare campanii

Programeaza-ti campaniile si nu le trimite doar cand esti la calculator. Trimite-le cand stii ca obtii maximum de rezultate. Aaa, si iti mai recomandam sa iti stabilesti o strategie de comunicare clara sau macar un program al campaniilor.

Rapoarte in timp real

Email marketingul iti permite sa urmaresti cate persoane au deschis campaniile tale si se vezi pe ce au dat click. Rapoartele iti vor da informatii importante pentru a te ajuta sa imbunatatesti urmatoarea campanie. Parcurge-le la o cafea daca timpul nu-ti permite.

Probleme cu LIVRAREA in INBOX?

Ai un business bine pus la punct, o comunicare foarte buna prin email marketing si totusi, rata de livrare in inbox nu te multumeste?
Esti constient de faptul ca o crestere a ratei de livrare in inbox chiar si cu 20% ar insemna ceva pentru afacerea ta?

Campaign Sender este bazat pe o infrastructura certificata, stabila si scalabila si specialistii nostri iti pot pune la dispozitie o solutie 100% dedicata prin care sa iti atingi obiectivele.